Frivillig til Couleur Café

Couleur Café er helt afhængig af hjælp fra et solidt team af frivillige. Det gælder både i planlægningsfasen og på selve dagen. Tilmeld dig på skemaet her hvis du har lyst til at være med til at lave en af byens hyggeligste begivenheder. Du kan også tilmelde dig vores Facebookgruppe for frivillige.

Lige nu søger vi bl.a. frivillige der vil hjælpe med praktiske gøremål såsom at stille op og pakke sammen på selve festivaldagen. Vi søger desuden frivillige til baren, til fashionshowet, afterparty, opsætning af dekoration og en række andre praktiske ting i løbet af dagen. Hvor meget du kan påtage dig finder vi ud af sammen.

Udover at vi sammen skaber en af landets fedeste festivaler får man, som frivillig, et måltid til festivalen og naturligvis fri adgang til vores forrygende afterparty. Derudover afholder vi af og til fælles arrangementer på andre tidspunkter hvor vi kan lære hinanden bedre at kende. Der er god mulighed for at møde andre der brænder for Afrika og vi har alle sammen lært en masse af at være med.

Couleur Café arrangeres i samarbejde med foreningen Afrika Forum og kulturhuset Union.