Om Couleur Café

Couleur Café er Københavns største, årligt tilbagevendende kulturbegivenhed med fokus på afrikansk musik, kunst og kultur.

Couleur Café arbejder for at udbrede kendskabet til afrikansk musik, samt at øge integration, kulturel forståelse og respekt blandt herboende afrikanere og danskere. Det glæder os derfor at modtage mange positive tilkendegivelser fra publikum, der udtrykker, at det netop er derfor de deltager. Vores gæster kommer for helhedsoplevelsen som arrangementet tilbyder: mangfoldigheden, musikken, markedet, børneaktiviteterne, den afslappede atmosfære, modeshowet, venskaberne og fællesskabsfølelsen. Vi mener at have fundet en god balance i et arrangement, hvor der er noget at hente for alle.

Frivilligt baseret og lokalt forankret

Festivalen kører som et selvstændigt projekt under paraplyforeningen Afrika Forum, der har til huse
på Nørrebro. Alle involverede i projektgruppen har på forskellig vis Afrika tæt ved hjertet og under huden: nogle er født på kontinentet og andre har arbejdet eller rejst i Afrika med forskellige former for organisationer. Fælles for os er en kærlighed til "Afrika" og "Afrikansk kultur" som vi ved at vi deler med mange og som vi meget gerne vil formidle videre. Og ja, vi ved godt at vi generaliserer en del, når vi i denne sammenhæng bruger ordet "Afrika" :-)

Planlægningsgruppen 2022

Jacob Crawfurd

Festivalkoordinator, programplanlægning, afvikling, PR og kontaktperson

Estelle Fanjaud

Planlægning, økonomi, logistik, tilladelser, kasserer

Gitte Frandsen

Planlægning, ansvarlig for markedsaktiviteter

Saba Kiros

Koordinator for affald og grønne tiltag

Charity Graae

Ansvarlig for børneworkshop

Cecilia Christensen
Amsvarig for modeshow

Alfred Tamakloe

Programaktiviteter og afvikling på hovedscenen

Søren Kirsten

Frivilligkoordinator

Sophia Salum

Afterparty

Marie Emmanuelle Moquet

Teamleder, bar/ drikkevaresalg