Copyright information

Indhold inkl. tekst, fotos og kodning på denne hjemmeside tilhører Couleur Café DK. Indholdet må ikke på nogen måde kopieres eller bruges uden forudgående tilladelse.

Fotos: © Copyright Crawfurd Media (medmindre andet er anført)

GDPR / Persondatapolitik

Vi gemmer kun dine kontaktinformationer for at kunne vende tilbage til dig hvis du kontakter os. Det kan f.eks. være hvis du booker en markedsbod eller sender os forslag til optræden. Hvis du ikke ønsker at vi skal gemme dine kontaktinformation er du altid velkommen til at give os besked.

Cookies på denne hjemmeside bruges udelukkende til statistikformål via Google Analytics og links til services fra 3. part som f.eks. Facebook.

Fotografering og video på festivalen

Festivalens egne fotografer (i røde t-shirts) tager billeder og video på festivalen. Disse billeder hvor du også som publikum kan være med på er meget vigtige for vores markedsføring,så derfor håber vi du er med på den :-) Du er altid velkommen til at sige til fotografen hvis du ikke ønsker at blive fotograferet -og du kan sende os en besked hvis der er et billede du helst ikke vil have at vi bruger.

Bemærk at festivalen foregår på offentlig vej og at der derfor også kan være andre fotografer tilstede. Ansvaret for hvordan disse fotos eventuelt bliver brugt påhviler alene den enkelte fotograf.