Afrika Forum

Afrika Forum er et nyt navn for den paraplyforening, der står bag Couleur Café. Den hed før ‘Venskabsforeningen Danmark-Vestafrika’. Foreningen startede i 2002, og havde fokus på Vestafrika, nu udvider Afrika Forum fokus område for at dække hele Afrika.

Hvorfor Afrika Forum?

Afrika er et stort kontinent med over 50 lande og et befolkningstal, der er tæt på 1 milliard. Trods den diversitet og kulturelle rigdom, hører man ofte kun om Afrika, når der er krise eller sult. Afrika Forum vil bidrage til en fortælling om Afrika, som går ud over katastrofer. Vi vil også vise de positive sider af Afrika, mangfoldigheden, det rige kulturliv, den daglige indsats for en bedre fremtid, gæstfriheden osv; det Afrika du møder, når du rejser eller bor på kontinentet.

Hvordan arbejder Afrika Forum?

Afrika Forum er en paraplyforening som består af forskellige foreninger samt enkeltpersoner. Foreningen arbejder med konkrete projekter om Afrika, det har især været Couleur Café. Vi promoverer samarbejde blandt medlemsforeninger. Vi identificerer et emne med fælles interesse for medlemmer, og så samler vi ressourcer for at arbejde med det. I år vil vi afholde en konference, som vil markere 60 års uafhængighed for de fleste afrikanske lande ved bl.a. at invitere afrikanske eksperter til at fortælle om et emne fra et andet perspektiv, end det vi hører i medierne.

Hvad får du ud af Afrika Forum?

  • Du er med til at udviklingen af støtte Couleur Café projektet og kan få indflydelse på fremtidens festival.
  • Økonomisk: Som medlem af Afrika Forum er der mulighed for rabat, hvis du vil have en bod til Couleur Café. Normalpris kr. 400. Medlemspris kr. 250.
  • Nye bekendtskaber: Du vil møde personer med forskellige baggrunde, som alle har en interesse for Afrika og vil medvirke på diverse måder til at støtte afrikanske lande i deres kamp for udvikling.
  • Erfaringsudveksling: Mulighed for at dele din erfaring om Afrika samt at få svar fra andre på de spørgsmål du har.
  • Projekter: Initiere eller være med på projekter, som fanger din interesse.

Meld dig ind I Afrika Forum

Kontingent kan indbetales på konto i Nordea: 5501 8973 820 460 
For foreninger: 250 kr./år.
For enkeltpersoner: 100 kr./år.