Send ansøgning/forslag til musik, dans og kunst til Couleur Café 2023

Afrikansk festival og marked, 10. juni 2023

Hvilke typer forslag kan indsendes

Couleur Café er startet som musikfestival hvor der også er plads til trommer, dans og performance. Men vi er også meget interesserede i nye initiativer og idéer og hører derfor gerne helt nye forslag indenfor kunst, poesi, street art/performance, mode, debat eller noget helt andet. Styregruppen for Couleur Café stræber efter at sammensætte et afvekslende program der er originalt, af høj kvalitet og samtidig tager hensyn til et relativt begrænset budget og praktiske muligheder på årets festival. Forslag der ikke har en eller anden form for forbindelse til Afrika/afrikansk kultur i bred forstand kan ikke regne med at blive behandlet.

Hvilken type musik?

Genremæssigt er der ingen begrænsning på hvad vi søger, så længe det er god kvalitet og tydeligt forankret i en eller anden form for afrikanske rødder. Vi vil meget gerne høre fra musikere der repræsenterer afrikanske lande/stilarter som vi ikke tidligere har hørt så meget fra. Vi gør vores bedste for at sammensætte et program med bred repræsentation og opfordrer særligt til at vi også hører fra kvindelige kunstnere. Vi elsker arrangementer målrettet børn og senere på aftenen skal vi have noget at danse til. Vi elsker når musik bliver spillet på rigtige instrumenter, men er også vilde med nye toner indenfor f.eks. afro-elektronisk musik. Vi er knap så interesserede i den type pop og hiphop, hvor inspirationen i højere grad kommer fra USA og vestlig musik. Men send os din idé, vi ser på det hele :-)

Hvem kan indsende forslag

Alle forslag er velkomne, men hvis du søger om konkret optræden er det vigtigt at du selv repræsenterer det indsendte forslag og kan fungere som kontaktperson hvis der skal indgås en aftale.

Vedr. bands og grupper fra udlandet

Vi præsenterer især afrikanske grupper/kunstnere der er aktive i Danmark. Så vidt muligt vil vi også gerne vise spændende indslag med udenlandske kunstnere på turné eller besøg i Danmark. Vores ressourcer er dog ofte begrænsede og vi kan derfor i øjeblikket ikke tilbyde hjælp til rejseudgifter, visa eller lignende. Vi har ikke ressourcer til at arrangere flyrejser og hotelophold, så derfor foretrækker vi at eventuelle ansøgere fra udlandet benytter en kontaktperson/manager i Danmark der har styr på disse ting. Hvis du søger på vegne af en udenlandsk kunstner er det vigtigt at du på forhånd oplyser forhold omkring visa o.lign.

Brief information in English

Send in this application if you want to perform at the Couleur Café festival in Copenhagen 10 June 2023 (Africa related music/dance/art or performance). Please note that we have limited ressources and the application formula is only available in Danish. If you are applying from abroad we suggest that you make arrangements with a manager or contact person in Denmark before applying. Please note that we are not able to assist with visa's or plane tickets to Denmark.

Ansøgningsfrist og svar

Du bør sende din ansøgning/forslag senest 4. januar 2023, hvis vi skal nå at tage den i betragtning til årets arrangement.

Vi kan desværre først give endeligt svar når der er sammensat et godt, varieret program -og når vi har fået overblik over vores samlede budget. Hvis du ikke hører fra os i løbet af foråret er der desværre ikke mulighed for booking i år. Vi har ikke ressourcer til at give afslag med begrundelser, men alle forslag bliver dog gemt til eventuel fremtidig brug.

Indsendte informationer

Vær opmærksom på at vi gemmer de indsendte informationer inklusiv dine kontaktdetaljer. Selvom dit forslag måske ikke kan imødekommes i første omgang, kan det være vi kontakter i forbindelse med andre arrangementer i fremtiden. Hvis du ikke ønsker at vi skal gemme dine informationer er det vigtigt du gør os opmærksom på det.


--> Klik her for at sende dit forslag